Onze missie: studenten maken het leven leuker voor iedereen!

Social Work studenten aan het woord

Hey! Onze namen zijn Coco en Laura, wij zijn twee eerste jaars social work studenten.

Wij lopen stage bij Lyvia, dit doen wij vier uurtjes in de week. Wij ondersteunen en begeleiden dan hulpvragers. In ons geval een oudere eenzame heer en een leerling van een lagere school, die extra ondersteuning buiten school nodig heeft. Met meneer gaan we leuke dingen doen, bijvoorbeeld wandelen of op een terrasje zitten. De leerling krijgt van ons huiswerkbegeleiding, informatie over een gezonde levensstijl en info over het maken van een keuze voor een vervolgopleiding. Voor beide hulpvragers zijn wij een luisterend oor.
Daarnaast hebben wij voor Stichting Lyvia een folder gemaakt die in het teken staat van gezond eten. Deze folder zal gebruikt worden bij het project waarbij Lyvia studenten koppelt aan kinderen die extra begeleiding naar een gezonde en positieve toekomst kunnen gebruiken.

Groeten,
Coco en Laura

Recente projecten