top of page

Social Hotspot

@ De Rink in Caberg te Maastricht

Bij ons vind je een ontmoetingsplek en vraagbaak voor digitale vraagstukken en vragen over (sociale) ondersteuning in de wijk. Onze studenten van Lyvia ontvangen jong en oud met open armen voor een luisterend oor en helpen bij vragen zoals: Hoe werkt Facebook? Hoe betaal je via een bankapp? Of hoe videobel je met vrienden en familie (die vaak ver weg wonen)? Digitale technologie is tegenwoordig onmisbaar in onze samenleving.

Klik hier voor live beelden van de Hotspot.

Daarnaast verwijzen we je graag door naar partners in de wijk op het gebied van zorg en welzijn. Voor jongeren staan we klaar met antwoorden op vragen zoals: Hoe meld ik me aan voor een nieuwe opleiding? Hoe stel ik een CV op? En kan ik tips krijgen voor een sollicitatiegesprek?

 

Bij Lyvia / De Rink ben je altijd welkom voor hulp en ondersteuning.

Een speciale dank gaat uit naar het Elisabeth Strouven Fonds kijk bijgaande link wat het Strouven Fonds zoal realiseerd binnen en rondom de Rink  : https://www.elisabethstrouvenfonds.nl/nieuws/binnen-en-buiten-de-rink/  voor de ondersteuning en samenwerking in dit project en voor het faciliteren van het prachtige gebouw in Caberg.

Openings tijden

Elke dinsdag van 10.00-14.00 uur zitten studenten van Lyvia voor u klaar om uw vragen te beantwoorden onder het genot van koffie of thee.

Meet The Team

bottom of page