Student & Stagiaire pagina

Breng

verandering:

Werken bij Lyvia staat goed op je cv! Je werkt zelfstandig als dienstverlener en hebt uitdagend en afwisselend werk.

Het aantal uren dat je inzetbaar bent is afhankelijk van je beschikbaarheid. De uren zijn flexibel en in overleg in te plannen.

Je komt niet in dienst van Lyvia, maar je werkt volgens de regeling Dienstverlening aan huis. Lees hierover meer op deze pagina van de Rijksoverheid.

Bij Lyvia krijg je een uur vergoeding tussen de €8,- en €11,50 per uur& dit terwijl je het leven leuker maakt voor een ander.
Wie wil dat nou niet?

 

Ik ben (werk)student

Jij kunt een verschil in de maatschapij maken!

Ben je student en of stagiaire en wil je middels een vergoeding iets betekenen voor een ander? of ben je opzoek naar een mooie stageplaats waarin je echt wat kunt betekenen voor anderen? Of heb je een tussenjaar? Woon je in Limburg, Brabant of Nijmegen en omgeving? Ben je minimaal 17 jaar? Ben je voor langere tijd flexibel inzetbaar?
Dan is  Lyvia echt iets voor jou!

Diensten

Als student wordt je bemiddeld en begeleid door Lyvia en bied je hulp op maat aan hulpvragers.
Studenten gaan respectvol om met wat iemand kan, wil en soms moet.
Zij zijn geen hulpverleners, maar maatjes. Informeer gerust naar verdere mogelijkheden. 

 

Hieronder een greep uit de mogelijkheden die studenten verrichten:

Slaapdiensten

Bieden van gezelschap 

Activiteiten binnenshuis

Activiteiten buitenshuis

Hulp in huis en zorginstellingen

Aanvullende
diensten & ondersteuning op maat aangeleverd!

Ontdek de stage mogelijkheden

 Lyvia biedt stageplekken en (tijdelijke) projecten aan studenten van mbo-, hbo- en wo-opleidingen. 
Diverse studenten van bijvoorbeeld de opleiding Social Work, People & Businessmanagement, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie, Gezondheidswetenschappen, VISTA College Maatschappelijk Werk en CIOS zijn je al voorgegaan.

 

Wij hebben diverse stagemogelijkheden. Denk hierbij aan stages voor 4 of 8 uur per week, maar ook voor de hele week.
Lyvia is voor schooljaar 2021-2022 voor de woensdag op zoek naar studenten Social Work of Pedagogiek die 4 of 8 uur kunnen werken op basisscholen in Maastricht in diverse krachtwijken. Studenten geven huiswerkbegeleiding en bespreken met leerlingen actuele onderwerpen vanuit de maatschappij, denk aan thema; loverboys, omgaan met geld, alcohol en drugs, pesten etc. Studenten functioneren voor deze kinderen als rolmodel buiten het gezin. Lees hier meer over :  het buddyproject  in Maastricht. 

Een ander voorbeeld uit het verleden:  Voor een kindcentrum in  Sittard-Geleen zoeken wij voor de maandag en/of dinsdag en/of donderdag (middag) stagiaires Social Work en Pedagogiek,  maar ook van het Vista College, voor een soortgelijk project voor allochtone kinderen. Integratie in onze maatschappij staat voorop. Lees hier meer over dit project: begeleiden studenten wekelijks leerlingen van de taalschool van KC Sittard

Dit zijn maar 2 voorbeelden, we bieden een diversiteit van mogelijkheden aan. 

Lyvia krijgt vragen en opdrachten vanuit gemeenten en instellingen, die zij vertaalt naar projecten. Het betreft projecten voor enkele maanden en voor korte duur. Studenten en stagiaires voeren deze projecten onder begeleiding van  Lyvia uit. Vraag naar de actuele projecten en mogelijkheden door het contactformulier van deze site met je vraag in te vullen. 

Lyvia is een erkend leerbedrijf. Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (niveau 4) en de opleiding Coördinator buurt, onderwijs en sport (niveau 4).
Medewerkers van Stichting Lyvia zijn erkende assessoren binnen Zuyd Hogeschool.


Je kunt er ook voor kiezen om voor een individuele hulpvrager te gaan werken: eenzame ouderen, mensen met een beperking, jongeren met een rugzak, in de thuis situatie of in een zorginstelling.

Wij gaan altijd in overleg met studenten over de mogelijkheden en uitdagingen die we kunnen aanbieden.

Studieprojecten. Ook wanneer je een praktijkgerichte opdracht zoekt, kun je bij Lyvia terecht. Meestal is dit een kortdurende, afgebakende opdracht die wordt afgesloten met een aanbeveling. Lyvia is erg blij met de aanbevelingen die uit deze opdrachten komen.

Wij bieden stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw opleiding? neem dan contact met ons op.

 

Urenbriefjes voor staigaires

Als stagiaire neem je deel aan een project of ondersteun je voor een hulpvrager of instelling.
Je moet hiervoor een urenbriefje invullen.
Die zijn te vinden op de onderstaande button