top of page

Lyvia - Hulpvragen
Parkstad

Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App dan onze student en welzijns medewerkers :

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀:Valkenburg  

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻 : Woensdag van 8.00-12.15 uur & donderdag van 13.15-15.15 uur

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken een student die kan genieten van het bezig zijn met kleine peuters. Je staat iedere woensdag en donderdag voor een groep met 6 peuters tussen de 2 en 4 jaar. Deze peuters hebben een ontwikkelingsachterstand waar binnen deze groep aan gewerkt wordt. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen met leuke professionals waarmee je afwisselt bij de individuele begeleiding van de peuters.

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀:Kerkrade 

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻 : Informeer naar de dagen en tijdstippen

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zijn op zoek naar een student of maatje die voldoening vindt in het helpen van anderen en een passie heeft voor jeugdwerk. De dagbesteding is bedoeld voor jongeren vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking, gecombineerd met autisme of autistische kenmerken. Je ondersteunt hen volgens de TEACCH-methode (Treatment and Education of Autistic and related Communication handicapped Children). In het begin van december hebben ze extra ondersteuning nodig binnen de groep. Ben jij die extra hulp en kun je begin december een aantal diensten draaien? Aarzel niet en stuur ons een berichtje

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀:Heerlen

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻 : Informeer naar de dagen en tijdstippen

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken studenten of niet-studenten, die graag willen uithelpen in de Gasterie. Het gaat om het verzorgen van eetmomenten bij ouderen. Je ondersteunt bij het ontbijt, middageten of avondeten, en bent een luisterend oor voor deze mensen.

bottom of page