top of page

Lyvia - Hulpvragen
Parkstad

Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App dan onze student en welzijns medewerkers : 

Voor een aantal hulpvragers met een laag verstandelijke beperking in de regio parkstad zijn we opzoek naar een of meerdere studenten die die heren en dames voorzien van aandacht op maat. De een gaat graag naar een terras of samen een frietje eten, de ander games graag denk hierbij aan een potje FIFA en de ander gaat graag vliegtuig spotten. 

De uren zijn in overleg , je kunt 1 tot 4 uur p/w ondersteunen of juist maar 2 uurtjes ondersteunen.

Wat jou schikt ! Dus informeer naar de casussen en kijk welke locatie en hulpvrager bij je past.

Wij zoeken meerdere studenten of niet studenten die de woensdagmiddag willen gebruiken  om andere te helpen. Wij zoeken iemand met affiniteit voor jeugdigen. Iemand die ervan kan genieten om kids na school op te vangen d.m.v. leuke activiteiten te ondernemen. Maar ook een team-player die goed kan samen werken met andere collega's ,taken kan opakken en kan delegeren. Dit al gebeurd op de woensdagmiddag van 13.00-16.30  zodat je woensdagavond met een voldaan gevoel op de bank kunt zitten of juist eventjes ellker kunt spoten.

Voor een man van in de 50, met een verstandelijke beperking, zoeken wij een reis buddy. Meneer heeft een vriendin in Rijswijk en zou ontzettend graag naar haar toe gaan. Dit is alleen mogelijk wanneer meneer begeleidt wordt hierin. Je zult dan ook in de ochtend met meneer vanaf Kerkrade per trein naar Rijswijk vertrekken. Meneer wordt afgezet bij zijn vriendin. Jij hebt hierna zelf vrije tijd. In de avond haal je meneer weer op en reizen jullie samen terug naar Kerkrade. Het gaat om 1 keer in de maand, in het weekend.
Wil jij de reden zijn waardoor deze man zijn vriendin kan bezoeken? Laat dan snel iets weten!

Voor een 42-jarige man met syndroom van down zoeken wij een ondernemend gezelschapsmaatje. Meneer woont in een woonvorm in Kerkrade en zou enorm graag vaker erop uit willen. Hij geniet ervan om samen naar de dierentuin te gaan, een voetbalwedstrijd te kijken of spelletjes te spelen. Het gaat om 1 keer in de 2 weken in het weekend.

bottom of page