tl.png

Werk met ons samen!

Wilt u samen met Stichting Lyvia investeren in een samenleving waarin iedereen mee kan doen? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) belangrijk?

Bedrijven, ondernemers of particulieren ‘adopteren’ hulpvragers die zelf geen ondersteuning kunnen betalen. We zien vaak dat deze mensen eenzaam zijn. Dit zijn bijvoorbeeld alleenstaande ouderen of mensen met een beperking. Ook gezinnen in armoede kunnen uw steun gebruiken.

Helpt u ook mee aan een samenleving waarin hulpbehoevenden er niet alleen voor staan en waarin jong en oud elkaar ontmoet en ondersteunt?
 

Neem dan contact op met Lars Houben voor meer details over het 'ondernemen met een gouden Hart.'.

Lars.houben@lyvia.nl
0646802328

Kozijndirect.com

Maatschappelijke betrokkenheid

Regionaal iemand het leven leuker maken!

Netwerk events met andere ondernemers met een Gouden Hart

Hoe werkt het?

  • Eenmalig of abonnement

U maakt zelf de keuze tussen een eenmalige donatie en een abonnement.

Eenmalig | U doneert minimaal een bedrag naar keuze vanaf €50,00. Wij selecteren een student en zetten naar rato uren in voor een hulpvrager die ondersteuning of gezelschap niet zelf kan betalen.

Abonnement | Voor €17,50 of €35 per week krijgt één hulpvrager (die de steun niet zelf kan betalen)  1 resp. 2 uur per week hulp of gezelschap van een student. Bij een abonnement betaalt u daarnaast éénmalig € 25 voor een zorgvuldige selectie van een student.

  • Selectie en mogelijkheden

Lyvia bepaalt niet altijd zelf welke hulpvragers voor ondersteuning in aanmerking komen. De selectie wordt daarnaast gedaan door onafhankelijke zorginstellingen, gemeenten en vrijwilligersorganisaties bij u in de buurt. Zij selecteren met aandacht (eenzame) hulpbehoevende hulpvragers die de ondersteuning van studenten goed kunnen gebruiken en zelf de financiële mogelijkheden niet hebben.

Denk aan gezinnen in armoede, ouderen, mensen met een beperking zonder netwerk en zonder middelen.

Denk aan huiswerkbegeleiding, gezelschap, begeleiding bij activiteiten.


Lyvia informeert haar donateurs regelmatig over de besteding van hun donaties en de resultaten.

 

Soorten investeringen

Wij kunnen samen de maatschappij veranderen. Hier hebben wij u bij nodig. Samen met u maken wij het verschil en het leven leuker voor velen om ons heen.

Intern MVO 

Extern MVO

U kunt binnen uw onderneming een werknemer ,die zijn werk bij het zorgen moet combineren, door het inzetten van een Lyvia student!
Door financiële ondersteuning zorgt u dat uw werknemer, tevens mantelzorger van een oudere of kin , ontlast wordt.
Uw werknemer zal hierdoor wellicht productiever, gemotiveerder en minder overbelast zijn. Uw bedrijf zal hierdoor wellicht als een mantelzorg vriendelijk bedrijf worden gezien.

Door uw financiële ondersteuning kunt u werkuren van onze Lyvia student/medewerkers voor uw rekening nemen.
Dit voor mantelzorgers en hulpvragers in onze maatschappij die niet in staat zijn om de dienstverlening van Stichting Lyvia voor hun dierbaren te kunnen bekostigen. 

Denk aan huiswerkbegeleiding, gezelschap en hulp aan jong en oud etc.

 
 

Maak het leven leuker !

Lars.lyvia@gmail.com | 0646802328

  • googlePlaces
  • facebook
  • instagram
  • linkedin

Bedankt voor de inzending!

Image by Markus Winkler