top of page
Jong en oud

Ondersteuning

Heeft u een hulpvraag  thuis of in een zorginstelling,  of bent u mantelzorger?

Zorgvuldig geselecteerde Lyvia-Studenten kunnen op maat worden ingezet op voor de 1 op1 ondersteuning op maat.

 

Studenten bieden

ook ondersteuning binnen uw
(zorg of welzijns) organisatie
 / school.
Als ondersteuning of aanvulling van uw eigen personeel.


Ze maken het leven van u en of uw Familie/personeel/cliënt(en)/leerlingen leuker!

Ondersteuning

Lyvia Buddy's

Lyvia voor organisaties

Lyvia voor onderwijs

1 op 1 ondersteuning op maat

Leuker Leven Lyvia

Bent u zelf zorgbehoevend en op zoek naar hulp of gezelschap of u heeft een druk leven; u werkt, heeft een gezin én u zorgt voor een ander. De druk loopt op, vaak ten koste van uzelf of van uw naasten die thuis wonen of in een instelling. 

Studenten bemiddeld en begleid door Lyvia ondersteunen/begeleiden jong en oud, mét en zonder beperking. Bijvoorbeeld u zelf, uw vader of moeder, broer of zus, buurman of buurvrouw of uw kinderen.

 

Neem contact op voor vragen zoals:

  • Hoe we uw hulpvraag in kaart brengen?

  • Welke vormen van ondersteuning biedt Lyvia

  • Wat zijn de kosten en kunnen de Lyvia diensten vergoed worden middels PGB of WlZ?

Maastricht Valkenburg Sittard Midden-Limburg-2.png
Anker 1
lyvia-2.jpg

Zorg & Welzijn organisaties 

Lyvia maakt het

leven leuker

Zorgvuldig geselecteerde Lyvia Studenten kunnen op maat worden ingezet ter ondersteuning of aanvulling van uw eigen professionals ( zowel als vaste, inval en als vakantiekrachten). Zo maken we samen het leven van uw personeel/cliënt(en) en of leerlingen leuker!


Enkele voorbeelden: ondersteuning in zorgorganisaties als zorgondersteuner, activiteiten begeleiden binnen een dagbesteding, studenten als ondersteuner bij gemeentes, Klassen assistent het ondersteunen van docenten in de klas ,studenten inzetten binnen uw school of (zorg) organisatie om de zorg en onderwijs optimaal te faciliteren  , studenten in zetten op een zorgboerderij,  etc.. ook hier geldt: geen aanvraag is ons te gek, we denken graag met u mee!

Op basis van uw wensen stellen wij een persoonlijke offerte op. Wij werken met een uitzendconstructie, wat betekent dat u nergens naar hoeft om te kijken. U hoeft enkel door te geven hoeveel uur de student per maand gewerkt heeft, de rest regelen wij.

Geen hulpvraag is te gek voor de Lyvia Studenten! 

Anker 2
L22-0329-297Zr2.jpg

Onderwijs

Leuker leren doe je samen met studenten van Lyvia.
Wij bieden ondersteuning en voorlichting op scholen en in thuis situaties :
 

  • Van huiswerkbegeleiding tot voorlichting over de gevaren van social media, de studiekeuze en ga zo maar door.

  • Ondersteuning of aanvulling van personeel binnen uw school. Zo kunnen studenten voor 1 op1 trajecten worden ingezet waarbij ze fungeren als extra handen en ogen voor uw personeel.

  • Studenten van Lyvia worden ingezet als assistent in de klas ter ondersteuning van leerkrachten: extra begeleiding met huiswerk, projecten, inhalen van
    ( door Corona) opgelopen achterstand.

  • Lyvia studenten worden zorgvuldig geselecteerd & gematcht naar aanleiding van het door u omschreven gewenste profiel .Geen hulpvraag is te gek voor de Lyvia Studenten! 

pexels-august-de-richelieu-4260485.jpg
L22-0329-297Zr2.jpg
Anker 3
lyvia-5.jpg

Lyvia Dagbesteding : 
 

Samen gouden 

momenten bij Lyvia!

Wij geloven dat ieder moment waardevol is, en daarom werken wij eraan om elk moment in goud te veranderen.

 

Het gaat om het creëren van waardevolle ervaringen en het bevorderen van welzijn voor senioren. Ons programma omvat een scala aan diensten en activiteiten, ontworpen om aan diverse behoeften en interesses te voldoen waarbij eigen regie centraal staat. 

Lyvia biedt dagbesteding is een kleinschalige setting.  Bent u eenzaam, heeft u hulp nodig bij het invullen van uw dag of bent u mantelzorger van een naaste die baat heeft bij ondersteuning van Lyvia Dagbesteding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres op Leyenbroekerweg 38 te Sittard, aan de voet van de Kollenberg en op steenworp afstand van hartje Sittard.

Anker 4
bottom of page