top of page
png.png

Lyvia -hulpvragen
Maastricht - Heuvelland

Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen,  Valkenburg, Eijsden -Maragraten en gemeente Vaals.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

Voor een heer van in de 64 met Parkinson, zoeken we een student of geen student die samen met meneer kan kan koken en voorzien van gezelschap. Tijden zijn 16.00-18.00- uur / Maandag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je zult als student of niet student , alleen of samen met andere deze planning draaien. Reiskosten en reistijd worden vergoed. Denk hierbij aan activiteiten als koken en een luisterend oor bieden.


Als je komt zal de  familie ,mantelzorgers en meneer je dankbaar zijn!

Voor een 86-jarige meneer zoeken wij iemand die meneer wil ondersteunen in het huishouden onder het genot van een gezellige babbel. Meneer heeft in het verleden veel aan watersport gedaan en vind het gezellig om hierover te vertellen. Meneer is nog vrij mobiel maar kan wat extra ondersteuning gebruiken in het huishouden. De bezoekjes zullen een keer per 14 dagen zijn , 2uur.
Wil jij het leven van deze meneer leuker maken, laat dan snel iets weten!

In Valkenburg zoeken we voor 2 uur per 2 weken een maatje. Dit maatje gaat samen met meneer de  buurt verkennen, terrasje pikken , winkeltjes bekijken en bovenal voorzien van goed gezelschap met een goed praatje!

In Margraten zoeken we voor 2 uur per  week een maatje. Dit maatje gaat samen met meneer de  buurt verkennen, terrasje pikken (biertje drinken) , winkeltjes bekijken en bovenal voorzien van goed gezelschap met een goed praatje!

Daarnaast voorzie je meneer van ondersteuning bij taken die normaliter een mantelzorger zou doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de post wegbrengen.

In Maastricht zijn we op zoek naar een Lyvia maat die een keer in de week in het weekend  in de middag mee gaat zwemmen als zwemmaatje. Uren kunnen ook in overleg.

Voor een heer van 55 jaar oud zoeken we een maatje die hem bezoekt in de woonvorm in Maastricht. Meneer is blind. Houdt van CD's , eten en veel praten. Als maatje ga 2 uur p/w met hem opstap naar bv. de boerderij of de winkel.

bottom of page