top of page
lyvia-1.jpg

Lyvia -hulpvragen
Maastricht - Heuvelland

Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen,  Valkenburg, Eijsden -Maragraten en gemeente Vaals.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Maastricht

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 10 uur p.w. Flexibel in te plannen buiten woensdagochtend en vrijdagochtend.

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor 2 lieve oudere dames, beide woonachtend in Maastricht, zoeken wij een student of meerdere student om uit te helpen met het huishouden. Mantelzorgers zijn overbelast waardoor blij zijn met extra helpende handen. Tevens maak je ook een praatje en drink je een kop koffie tussendoor.

𝗩𝗲𝗿𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁𝗲: €15,00

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Maastricht

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 2 x 2 uur p.w. Iedere dag mogelijk behalve donderdag

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een 80-jarige dame, woonachtend in een woonvorm in het centrum van Maastricht, zoeken wij een gezelschapsmaatje. 

𝗘𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁: Ik ga elke week 2-4 uren naar mevrouw toe om bij te kletsen, koffie te drinken in haar woonvorm of in de stad, te wandelen of soms verder eropuit te gaan met het busje. Mevrouw voelt zich vaak eenzaam sinds haar man is overleden dus geniet van elk gezelschapsmoment. Maakt niet uit wat je met haar doet! Even met haar buiten de woonvorm zijn, frist haar vaak op maar alleen al van kletsen in het restaurant kan ze genieten. Lang verhaal kort, mevrouw is denk ik vooral op zoek naar gezelschap en geniet erg van uitjes maar kleinigheden vindt ze ook leuk.

𝗩𝗲𝗿𝗱𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁𝗲: 10,40-12,05 per uur.

.

bottom of page