top of page
lyvia-1.jpg

Lyvia -hulpvragen
Maastricht - Heuvelland

Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen,  Valkenburg, Eijsden -Maragraten en gemeente Vaals.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Eijsden

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 2 uur p.w. in overleg

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een heer van 83 zijn we opzoek naar een muzikale student.

Meneer wilt graag weten hoe het keyboard werkt en de basis noten leren.

.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Valkenburg
𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Iedere dag van de week van 16-18. 
𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken een wandelmaatje voor twee leuke dames uit Valkenburg. Het gaat om twee zussen, beide rond de 25 jaar oud. Beide dames hebben een verstandelijke beperking en zouden graag een wandelmaatje hebben om van het leven te genieten. Ze genieten van de extra aandacht en willen graag een band opbouwen met iemand. Op deze manier hebben de dames een leuke avond en heeft moeder een moment voor zichzelf om even tot rust te komen.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Maastricht

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Dinsdag en donderdag van 15-16.30

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken 2 studenten om huiswerkbegeleiding te geven aan basisschool leerlingen in Maastricht. Je staat samen met je collega student in de klas en ondersteunt de leerlingen met het maken van hun huiswerk. Daarnaast bouw je een leuke band op met deze leerlingen waarin jij als rolmodel fungeert.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Maastricht

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 3 uur om de week, tijden en dagen in overleg

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een 79-jarige mevrouw zoeken wij een huishoudelijke hulp. Het gaat om een enthousiaste kletstante die geniet van gezelschap. Mevrouw heeft helaas haar partner verloren en kan wegens haar eigen gezondheid het huishouden niet alleen aan. Je ondersteunt mevrouw bij het stofzuigen, dweilen, de ramen poetsen enzovoorts. Mevrouw ontvangt je met open armen en geniet ervan om samen bij te kletsen wanneer je er bent.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Eijsden ( goed bereikbaar per OV vanuit Maastricht)
𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: optie van 1 tot 5 diensten per week van 16.30 - 20.00 uur 
𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Een mevrouw van 61 jaar oud, zoekt een maatje om samen leuke dingen mee te ondernemen Mevrouw heeft Moya Moya syndroom en geniet vooral van individuele aandacht. Het gaat hierbij om diensten van 16:30-20:00, waardoor het makkelijk te combineren is met school of werk. Meerdere dagen in de week mogelijk, maar niet verplicht. Hoe fijn is dat?!

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Maastricht

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Do/Vrij Middag

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een jongetje afkomstig uit Ethiopië zoeken we een laagdrempelig maatje die middels een potje voetbal contact met hem maakt.

bottom of page