top of page
foto facebook .jpeg

Lyvia - hulpvragen
Midden en Noord Limburg

Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert, Venlo, Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Beesel, Mook en Middelaar, Gennep en Beesel

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties.
Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

 

Voor een dame van van 22 jaar, woonachtig in een aanleunwoning in Nederweert, zijn wij op zoek naar een student die samen met andere hulpverleners in blokken van een aantal uren voor 4 dagen per week(in overleg zijn 2/3 ook oké), ondersteuning en begeleiding kan bieden. De werktijden zijn van 9.00 tot 16.45. Deze dame heeft een verstandelijke beperking, maar geniet nog van het leven en wilt er van alles uit halen. 

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: St.joost (Echt)

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: In overleg 

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸:  Voor een zorgboerderij zoeken we een nachtwacht, als nachtwacht loop je langs de kamers om te controleren of elke bewoner slaapt. Bij calamiteiten is er een verpleegkundige op locatie die wordt ingeschakeld.

Je zult mensen die uit bed dwalen terug in bed leggen en wat te drinken voor hen halen. Daarnaast zorg je ervoor dat de ochtendploeg schoon aan de dag kan beginnen en leg je alvast het een en ander voor hen klaar.

Je kunt nu starten en zelf in de zomervakantie blijven voor overdag diensten en de huis kamer assisteren! 

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Echt

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: woensdagmiddag, 2 uurtjes

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken iemand die met een meneer (meneer woont in een woonvoorziening in Echt) wekelijks kan gaan wandelen of een keer naar het dorp kan gaan.

Meneer heeft een verstandelijke beperking en is doof. Hij kan middels simpele gebaren iets duidelijk maken. Personeel zal je ook ondersteunen in hoe te communiceren met meneer. Deze meneer houdt van wandelen, schommelen in de achtertuin, koffie drinken en spelen met zijn lego.

Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor een langere periode wil doen. Omdat meneer een vertrouwensband moet kunnen opbouwen.

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Voorkeursdag donderdag en om de week de vrijdagmiddag

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken een student om wekelijks gezelschap te bieden aan een 75-jarige mevrouw. Mevrouw woont samen met haar man in Kessel. Mevrouw heeft een herseninfarct gehad, waardoor mevrouw ondersteuning nodig heeft. Mevrouw staat erg positief in het leven en geniet van een gezellige babbel. Door een dag met mevrouw door te brengen, ontlast je ook haar man. Hij kan op dit moment zijn eigen ding doen.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Venlo

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 2 uur p.w. Dagen en tijden in overleg

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een gezellige oudere mevrouw uit Hout-Blerick (Venlo) zoeken wij een maatje die ervaring of affiniteit heeft met dementie. Mevrouw wil graag dingen ondernemen zoals naar het terras gaan, een wandeling maken of rummikub spelen. Daarbij is veiligheid bieden (bijvoorbeeld opletten of alle nodige spullen meegaan of dat ramen gesloten zijn) belangrijk. Je maakt echt het verschil voor deze mevrouw.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Horst

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 2 uur p.w. Dagen en tijden in overleg

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een 81 jarige meneer uit Horst zijn wij op zoek naar een student die iedere week met meneer naar het dorp gaat. Meneer geniet dan van een frietje, bitterballen of tomatensoep. Daarnaast geniet meneer van een sigaretje en een gezellige babbel. Meneer is slecht ter been, waardoor een eigen auto een must is. 

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Venray

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 2 uur per week, flexibel in te plannen

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een mevrouw, woonachtend in Venray zoeken wij een huishoudelijke hulp. Mevrouw is wegens een operatie niet goed ter been en heeft hierdoor ondersteuning nodig in het huishouden. Denk aan stofzuigen en dweilen, het netjes houden van de keuken en wc. Je ondersteunt deze dame 6 tot 8 weken lang, zodat mevrouw hierna deze taken weer zelf over kan nemen.

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Heel

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Veel uren in overleg!!

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Medewerkers in de woonvormen hebben helaas niet altijd de mogelijkheden en de tijd om iedere hulpvrager de aandacht te geven waar hij of zij recht op hebben. Denk hierbij aan samen een wandeling maken, bijkletsen op het terras, naar de kinderboerderij gaan, de stad in gaan om een ijsje te eten enzovoorts. Momenteel hebben wij zo'n 6-tal hulpvragers, waarbij jij het verschil kan maken. Het gaat om gezellige hulpvragers, waarbij het ook verantwoord is om met deze mensen op pad te gaan. We zijn ervan overtuigd dat je met veel enthousiasme en een glimlach deze bezoekjes gaat brengen. Deze hulpvragers kan je in overleg inplannen in jouw eigen rooster (Door de week en in het weekend). Meerdere hulpvragers ondersteunen is mogelijk, maar niet verplicht. Hoe mooi is het als jij deze mensen hun dag kan maken en ook nog eens een leuk zakcentje hieraan overhoudt!

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Heel

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Vrijdag of in het weekend. Uren in overleg

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een 85-jarige dame met een verstandelijke beperking zoeken we een gezelschapsmaatje. Deze dame geniet ervan om samen een kop koffie te drinken of erop uit te gaan en door het centrum te wandelen. Ze neemt dan de rollator mee en geniet van ieder moment. Grotere uitstapjes zijn mogelijk in overleg.

bottom of page