top of page
foto facebook .jpeg

Lyvia - hulpvragen
Midden en Noord Limburg

Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert, Venlo, Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Beesel, Mook en Middelaar, Gennep en Beesel

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties.
Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

 

Voor een zorgorganisatie in Echt, Roermond en of Heijthuijzen zoeken we studenten die binnen een woonvorm , waar mensen met dementie wonen, aan de slag willen gaan voor een of meerder hulpvragers. Je wordt ingezet als maatje als zijnde zorgondersteuner. In deze functie biedt je net iets extra aandacht aan de bewoners als 1 op 1 buddy. Dat houdt in dat de bewoners net iets meer zorg krijgen als de reguliere zorg. Denk hierbij aan activiteiten als puzzelen , wandelen, een luisterend oor bieden.

Je biedt geen fysieke zorg, dit zou ook kunnen alleen word je dan anders ingeschaald. Deze functie kan in overleg part-time of full-time worden ingevuld.

Mevrouw woont binnen een instelling in Heel. Mevrouw heeft stemming wisselingen en heeft extra aandacht op maat nodig , die ze in het verleden niet heeft gekregen. Als maatje ben je er speciaal voor haar. Je gaat leuke dingen doen en aandacht op maat verzorgen.

bottom of page