top of page
foto facebook .jpeg

Lyvia - hulpvragen
Midden en Noord Limburg

Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert, Venlo, Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Beesel, Mook en Middelaar, Gennep en Beesel

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties.
Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

 

Voor een dame van van 22 jaar, woonachtig in een aanleunwoning in Nederweert, zijn wij op zoek naar een student die samen met andere hulpverleners in blokken van een aantal uren voor 4 dagen per week(in overleg zijn 2/3 ook oké), ondersteuning en begeleiding kan bieden. De werktijden zijn van 9.00 tot 16.45. Deze dame heeft een verstandelijke beperking, maar geniet nog van het leven en wilt er van alles uit halen. 

Voor een 50-jarige mevrouw, woonachtend in een woonvorm in Heel, zoeken wij een student. Deze mevrouw heeft last van stemmingswisselingen en geniet ervan om samen met een student erop uit te gaan. Het gaat om 4 uur per maand. Dagen in overleg. Wil jij het leven van deze mevrouw leuker maken, laat dan snel iets weten!

Wij zijn op zoek naar een wandelmaatje voor een vriendelijke man die zowel blind als doof is. Hij zou graag elke zaterdagochtend van 10 tot 12 uur willen wandelen in de omgeving van Echt.

Het wandelmaatje zou de man moeten begeleiden en helpen met het navigeren tijdens de wandeling. Het is belangrijk dat het wandelmaatje geduldig, vriendelijk en empathisch is.

Als je geïnteresseerd bent om dit wandelmaatje te worden, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We zouden het enorm waarderen als je ons zou kunnen helpen om deze man de kans te geven om te genieten van de frisse lucht en de schoonheid van de natuur !!

bottom of page