top of page
foto facebook .jpeg

Lyvia - hulpvragen
Midden en Noord Limburg

Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert, Venlo, Horst aan de Maas, Venray, Peel en Maas, Beesel, Mook en Middelaar, Gennep en Beesel

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties.
Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

 

Voor een dame van van 22 jaar, woonachtig in een aanleunwoning in Nederweert, zijn wij op zoek naar een student die samen met andere hulpverleners in blokken van een aantal uren voor 4 dagen per week(in overleg zijn 2/3 ook oké), ondersteuning en begeleiding kan bieden. De werktijden zijn van 9.00 tot 16.45. Deze dame heeft een verstandelijke beperking, maar geniet nog van het leven en wilt er van alles uit halen. 

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Heel
𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Voorkeur weekend
𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Samen wandelen, bewegen, op de duofiets of een ijsje eten. Dit zijn allemaal dingen waar deze gezellige mensen met een beperking plezier uit halen. Contact en aandacht is voor hen heel belangrijk. Als maatje ben je hun uitje van de week! Je kunt op een locatie meerder hulpvragen voorzien. Bevalt dit? Dan kun je zelfs nog meer uren 
draaien.

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Heel

𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 2 uur per maand, zaterdag of zondag

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een lieve man wonend in een woonvorm in Heel zoeken wij een maatje dat 1 x in de maand iets leuks met hem wil gaan doen. Meneer heeft door zijn autisme veel behoefte aan structuur, wij zoeken dan ook iemand die op een zaterdag of zondag van 14:00-16:00 wil wandelen, koffie wil drinken, een ijsje wil eten etc. en vooral een gezellig praatje met deze meneer wil maken. Meneer is zeer slechthorend, maar geniet intens van deze contactmomenten. 

Je zult je dienst afstemmen met een Lyvia student die al langere tijd met deze man werkt en zult ook door haar “ingewerkt” worden. Zij is bij vragen ten alle tijden bereikbaar. Daarnaast kun je ook altijd terecht bij het zeer betrokken personeel van de woongroep waar meneer woont. Zo bouw je ook mooie collegiale contacten op!

Echt | Samen wandelen, koffie drinken | Bijzonder mooie casus! | 2 uur p.w.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Echt

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: woensdagmiddag, 2 uurtjes

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken iemand die met een meneer (meneer woont in een woonvoorziening in Echt) wekelijks kan gaan wandelen of een keer naar het dorp kan gaan.

Meneer heeft een verstandelijke beperking en is doof. Hij kan middels simpele gebaren iets duidelijk maken. Personeel zal je ook ondersteunen in hoe te communiceren met meneer. Deze meneer houdt van wandelen, schommelen in de achtertuin, koffie drinken en spelen met zijn lego.

Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor een langere periode wil doen. Omdat meneer een vertrouwensband moet kunnen opbouwen.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Venlo

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: Zelf in te plannen 2 uurtje of 4 uurtjes met een te combineren casus

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken iemand die twee oudere dames van gezelschap voorziet. Eventjes lekker naar de stad , een boodschapje samen doen , de kant voorlezen , puzzelen een kop koffie drinken etc..

Beide dames wonen in Venlo en je kunt deze hulpvragen dan ook combineren op een dag.

bottom of page