17504402_1846343045634547_6037497953821455538_o-3.jpg

Lyvia - hulpvragen
Westelijke Mijnstreek

Beek, Sittard-Geleen, Stein en Schinnen.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

Wim Ringens : 0614686232  

Lars Houben : 0646802328

Voor een organisatie die arbeidsmigranten trainen zijn we opzoek naar een administratieve medewerker.
Je taak zou simpele werkzaamheden omvatten zoals bijvoorbeeld: certificaten opmaken, excel lijsten aanvullen en taken inplannen.
Als jou dit leuk lijkt? Laat snel iets weten!

Voor een jongedame met een verstandelijke beperking, woonachtig in een woonvorm in Sittard, zoeken we een werkstudent die het leven van deze dame een stuk gezelliger kan maken. Deze dame zoekt iemand voor 1 x 4 uur per maand, in het weekend, om leuke dingen mee te ondernemen. Denk hierbij aan samen naar de bioscoop gaan, het gaia park bezoeken, de kerstmarkt bekijken enzovoorts. Hoe gezelliger hoe beter! Een auto is een must. Lijkt dit jou iets, laat het dan snel weten. 

Een student of niet student moet van aanpakken weten, omdat deze jongedame wel eens liegt over de hoeveelheid huiswerk en herkansingen. Als student kijk je van te voren altijd even naar de planning en ga je dan de vakken afwerken waar ze huiswerk voor heeft. 

Het is belangrijk dat je structuur biedt en tussen het leren rust geeft, dit komt door haar ADHD.

De vakken zullen op eerste jaar vmbo niveau zijn :Wiskunde, Geschiedenis en Economie.

Voor een jongeman, woonachtig in een woonvorm in Sittard, zoeken we een Lyvia maatje die hem 1x per week aandacht geeft op gebied van gesprekjes, ontspanning, wandelen en winkelen. Positiviteit, uit een isolement halen, zijn belangrijke items om met hem te werken. 2 uur per week, dagen en tijden zijn flexibel inzetbaar.