top of page
17504402_1846343045634547_6037497953821455538_o-3.jpg

Lyvia - hulpvragen
Westelijke Mijnstreek

Beek, Sittard-Geleen, Stein en Schinnen.

 

Je kunt casussen combineren met werkzaamheden binnen de partner organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

App/Bel dan onze student en welzijns medewerkers :

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Sittard
𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: 24-32 uur p/w 
𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: 

Ben jij die toffe peer die we zoeken om ons team van match makers te versterken?

Heb jij een scherp oog voor het maken van de juiste match en een passie voor het verbinden van mensen? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch, leuk en humoristisch team dat zich richt op het vinden van perfecte matches tussen hulpvragers en studenten? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Als Match Maker & Duizendpoot ben je verantwoordelijk voor het vinden van geschikte studenten voor onze hulpvragers. Je zult nauw samenwerken met individuen om hun persoonlijke voorkeuren en behoeften te begrijpen, en vervolgens zorgvuldig potentiële matches selecteren. Jouw empathie, communicatieve vaardigheden en intuïtie zullen essentieel zijn om succesvol te zijn in deze rol. Daarnaast zul je ook administratief werk verrichten; tijdens het matchen zorg je ervoor dat alle benodigde documenten in orde zijn voor de start. En bij tijd over als duizendpoot ook nog eens bijspringen op onze nieuwe dagbesteding in Sittard.

*Afgestudeerd zijn en voor langere tijd aan Lyvia willen verbinden is een pre! 

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Born
𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻: woensdag en/of zondag van 10.30-11.45 of van 14.30-16.30
𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: 
Voor een ontzettend gezellige meneer van 86 jaar oud, zoeken wij een gezelschapsmaatje. Meneer woont in een mooi verzorgingstehuis in Born en geniet er ontzettend van om zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Meneer zit in een elektrische rolstoel, die makkelijk bestuurbaar is en zou graag een kletsmaatje erbij willen.

𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Elsloo

𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻:Dag en tijd in overleg, 4 uur per 2 maanden of 2 uur per maand

𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Voor een 86-jarige dame, woonachtend in een verpleeghuis in Elsloo, zoeken wij een gezelschapsmaatje. Mevrouw is rolstoelafhankelijk en geniet ervan om samen te wandelen, een sigaretje te roken of naar de Makado-Beek te gaan.

𝗣𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀: Sittard
𝗧𝗶𝗷𝗱𝘀𝘁𝗶𝗽𝗽𝗲𝗻:
-2 ochtenden door de week van 7.00-9.00 uur
-1 a 2 keer per week een avonddienst van 16.00-20.00
𝗖𝗮𝘀𝘂𝘀 𝗶𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸: Wij zoeken een enthousiaste student, met ervaring in het werken met jeugdigen om een gezin in Sittard te ondersteunen. Moeder is slechtziend en heeft 3 kinderen waar zij ondersteuning bij kan gebruiken. De kinderen zijn 3, 5 en 8 jaar oud. Bij de ochtenddienst haal je de kinderen uit bed, en help je hen vervolgens om zich volledig klaar te maken voor school. Bij de avonddienst haal je de kinderen juist uit school en draai je volledig mee in de avondroutine tot aan het slapen gaan.

bottom of page